0 / 5
(0 recenzii)
MUNȚII BUCEGI-CIRCUIT (BRANA CAPREI ,VF.BUCSOIU,OMU,BUCURA DUMBRAVA,CAPUL MORARULUI,)
Locație
Perioada
Ghid
Locuri disponibile
Înscriși la tură
Preț / persoană (LEI)
EUR
Echipament necesar
Echipament obligatoriu:
- bocanci de munte și rucsac. - haine de drumeţie adecvate sezonului, condiţiilor meteo și confortului personal în funcție de temperaturile din zilele respective, lucru pe care îl transmitem în informarea de dinainte de excursie. - șapcă și ochelari de soare; - lanternă frontală și baterii de rezervă; - trusă medicală ; - pelerină de ploaie; - baterie externa; - tricouri si sosete de schimb; - un polar; - rucsac de 40 litri; - beţe de treking;
Detalii tehnice și organizatorice
Ziua 1: 21 Iunie 2025 – Întâlnirea cu muntele
Ne vom întâlni dis-de-dimineață în Râșnov, punctul de start al acestei aventuri montane de neuitat. După ce ne organizăm, pornim spre Cabana Mălăiești, una dintre cele mai pitorești cabane montane din Munții Bucegi. După ce ne cazăm și luăm o pauză bine-meritată, urcăm la Padina Crucii. Peisajele din această zonă sunt spectaculoase, iar liniștea muntelui ne va pregăti pentru traseul plin de provocări de a doua zi.
Informatii tehnice:6 km cu o diferenta de nivel de aproximativ 920 de metri ce fa fi parcursa in circa 4 ore.(la pas lejer)
Ziua 2: 22 Iunie 2025 – Cucerirea vârfurilor
Dis-de-dimineață, pornim spre primul nostru obiectiv: Brâna Caprei. Traseul ne poartă prin locuri de o frumusețe rară, iar priveliștile care ni se dezvăluie la fiecare pas ne vor lăsa fără cuvinte.
Primul vârf pe care îl cucerim este Vârful Bucșoiu (2.492 m), un adevărat balcon al Bucegilor, cu priveliști uimitoare asupra văii glaciare și a crestelor înconjurătoare. De aici, ne îndreptăm spre cel mai înalt punct al zilei, Vârful Omu (2.505 m), unde vom simți cu adevărat magia muntelui.
Continuăm traseul către Vârful Bucura Dumbravă (2.503 m) și Vârful Capu Morarului(2501 metri), marcând astfel patru vârfuri impresionante în această zi. Coborârea se va face pe Hornul Mare al Mălăieștilor, un traseu care oferă perspective unice asupra naturii sălbatice.
Informatii tehnice:distanta totala a atraseului va fi de 16 km din care 10 km ce reprezinta circuitul nostri cu portiuni tehnice , zone cu lanturi, zone expuse, atat pe urcare cat si pe coborare si cu o diferenta de nivel de 800 de metri + 6 km coborare de la Cabana Malaiesti la Glajarie.
O încheiere memorabilă
După această zi intensă, revenim la cabană pentru a ne bucura de ultimele momente în inima muntelui, apoi pornim spre Râșnov și mașinile noastre, cu sufletul încărcat de amintiri și bucuria de a fi descoperit împreună farmecul Bucegilor.
Te așteptăm să iei parte la această aventură de neuitat, unde natura ne va oferi cele mai frumoase recompense!
Servicii incluse în preț
Costul experienței este de 200 lei/persoană şi include :
- ghizi montani acreditați de Ministerul Turismului ce te vor asista în cadrul programului pentru cele 2 zile; - film al întregului eveniment şi poze; - casca de protectie
Servicii neincluse în preț
Ce nu este inclus în preț:
- alte cheltuieli personale; - cazare la Cabana Malaiesti
Alte mențiuni
Important:
-de cazare ne vom ocupa noi dupa formarea grupului in limita a 10 locuri.Cazarea o vom face cu aproximativ 14 zile inainte de eveniment.Pretul la pat la Cabana Malaiesti costa in jur de 50 de lei.Aceste aspecte se vor discuta cu grupul.
- cine nu doreste cazare putem oferi corturi cu care vor urca pana la Cabana unde se vor monta.;
- evenimentul se tine cu minim 7 persoane dar se poate tine si cu mai putin de 7 persoane pretul fiind de 250 lei.
Înscrieri la
Ca să vezi datele ghizilor intră în cont-ul tău e-Ghid.roRecenzii
0
(0 recenzii)
În cazul în care nu ești autentificat, vei fi redirecționat către pagina de autentificare.